Eesti Toidupank on Euroopa toidupankade föderatsiooni (FEBA) täisliige



 

9. oktoobril 2017 toimus esimene Toidupanga toetuseks korraldatud heategevusõhtusöök 'Lapsed söönuks'. Läbi õhtusöögi toetasid Toidupanga struktuuri laienemist kümned ettevõtted ja sada vabatahtlikku, nende seas üle Eesti kokku tulnud teenindajad, kes panustasid enda oskusi ja aega.

Toidupanga meeskond ja õhtusöögi korraldajad on tänulikud kõigile nendele ettevõtetele ja inimestele, kes panustasid rahaliselt, õhtusöögi toorainete, tehnika, korralduse ja enda abiga. 

Aitäh! Teiega koos saatsime korda midagi suurepärast ja südantsoojendavat!

 

 

Heategevuslik õhtusöök 'Lapsed söönuks' 9. oktoobril 2017 Swissotellis
Eestis on tuhandeid lapsi, kes elavad sügavas vaesuses. Need lapsed ei pruugi saada igapäevaselt täisväärtuslikku toitu, mis sisaldaks eluks vajalikke ja olulisi toitaineid. Lisaks on Eestis veel tuhandeid vaesuse piiril elavaid peresid, kus lastele täisväärtusliku toidu tagamine on väga raske. 

Eesti Toidupank on ellu kutsutud selleks, et aidata võidelda vaesuse vastu, aidata inimesi nende kõige raskemal hetkel ja toetada neid sellest olukorrast välja tulemisel. Nädalas toimetab toidupankade võrgustik üle Eesti toitu enam kui 9500 abivajajale, kellest 2/3 on lapsed. 

 

Väike pidu katab suure laua 
Eesti parimad restoranid on otsustanud seljad kokku panna läbi heategevusliku õhtusöögi, et aidata Toidupangal oma missiooni ellu viia. Swissotelis toimuval heategevuslikul õhtusöögil osalevad restoranid Leib, Moon, Põhjaka, Tuljak, Levier Cakery ja Eesti Euroopa Liidu eesistumise õhtusöökide peakokk Peeter Pihel. Muusikalise elamuse eest hoolitsevad Liis Lemsalu, Ott Lepland, Liisi Voolaid ja Girti Suun. Õhtusöögil toimub heategevuslik kunstioksjon. Õhtut juhivad Heleri Rande ja Aivar Kuusk.

Eesmärgiks on õhtusöögil koguda 25 000 EUR, mis võimaldaks Toidupangal laiendada oma abivõrgustikku nädalas 12 000 inimeseni. 

Õhtusöögi pilet maksab 125 EUR ning sisaldab menüüd, joogivalikut ja meelelahutust. VIP pilet hinnaga 250 EUR sisaldab vastuvõttu Collet šampanjabaaris ning istekohta parima vaatega laudades. Kogu üritusest saadud tulu annetatakse Eesti Toidupangale.

Kui teil ei ole võimalik osaleda üritusel, aga soovite aidata Eesti Toidupankade võrgustikul jõuda suurema hulga abivajajateni, siis on teil võimalik teha annetus Eesti Toidupanga annetuskontole:

SA Eesti-Hollandi Heategevusfond
a/a EE982200221049027713 (Swedbank)

 

Osalevate restoranide nimel 

Kristjan Peäske
Leib Restorani peremees